PSG annoncerer pressemøde i morgen formiddag

FCBARCELONA.DK - 10.08.21

// PSG // Messi


Det er endnu ikke officielt bekræftet at Messi skifter til PSG, men det varer næppe længe før det sker. Nu har klubben annonceret et pressemøde i morgen formiddag, uden at de nævner om det handler om Messi, men det gør det nok.

Leo Messi er allerede rejst til Paris og det forventes, at han gennemgår og består det obligatoriske lægetjek her til aften. I morgen tidlig skulle det så være planen at skrive kontrakten under, hvorefter den officielle præsentation kan finde sted. Alt dette er dog ikke blevet officielt bekræftet.

Derimod er det en kendsgerning, at der holdes pressemøde i morgen kl. 11.00, for det har PSG meldt ud her til aften. 'Et pressemøde vil blive holdt denne onsdag den 11. august kl. 11' skriver de på deres officielle Twitter-profil.

De nævner naturligvis ikke at pressemødet handler om Messi, for så ville skiftet være officielt, men ingen tvivler på, at det bliver den forhenværende Barca-spiller man får at se. For mange Barca-fans bliver det et svært pressemøde at følge, for her vil man sandsynligvis se Messi posere i PSG-trøjen.

.:FORSIDE:.