Grotesk: Barca mister mange penge på Messis exit

FCBARCELONA.DK - 11.08.21

// Messi


Barca havde ikke råd til at beholde Messi, men reelt har de heller ikke råd til at undvære ham! Det er de groteske kendsgerninger, efter at man måtte lade ham tage til PSG. Barca står tilbage som den helt store taber.

Selv Messis tilbud om en massiv lønnedgang var ikke nok til at La Liga ville lade Barca indskrive klubbens argentinske superstjerne. Lønningerne i truppen er alt for høje i forhold til reglerne og derfor var der ikke plads til Messi. Realiteterne er, at det var Barcas økonomi der forhindrede en forlængelse.

Nu fremhæver flere catalanske medier, at det er en rigtig dårlig forretning for Barca at slippe Messi. Hans exit har nemlig store økonomiske konsekvenser når det gælder salg af trøjer og anden merchandise, billetsalg til turister der kom for at se netop Messi samt lavere værdi af sponsoraterne.

Det anslås at Barca kan gå glip af op til 137 mio. euro årligt, svarende til lidt over 1 mia. kroner, hvilket er langt over hvad Messi skulle have i løn. Messi var altså en overskudsforretning, som nu forsvinder.

Derfor er det grotesk, både sportsligt og økonomisk, at Messi må rejse mod sin egen og klubbens vilje.

.:FORSIDE:.