Braithwaites muligheder for at blive er større nu

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.08.21

// Braithwaite


Situationen for Martin Braithwaite i Barca er måske vendt på hovedet de seneste dage. Først kom nyheden om Messis afsked. Så kom Agüeros skade. Det betyder, at chancen for, at danskeren bliver, nu er meget større.

Hele sommeren har planen fra Barcas side angiveligt været at sælge Martin Braithwaite, som der har været stor interesse for fra flere europæiske klubber. Med alt hvad der er sket i Barca i de seneste dage, tyder det nu mest på, at Braithwaite bliver.

Martin Braithwaite stortrives i Barcelona og han vil ikke væk fra klubben, da han mener det er det bedste sted han kan udvikle sig som fodboldspiller. Han var ellers klar på at skifte hvis det rigtige tilbud ville komme, men det helt store ønske er at blive. Det holder han sandsynligvis fast i nu.

Ønsket om at blive ser også ud til at blive opfyldt fra klubbens side. Med Messis afsked og Agüeros nye skade står Ronald Koeman og mangler to angribere i truppen. Her vil det give god mening at beholde den danske angriber, da han er en erfaren spiller, som har vist, at han har niveauet til at spille for catalanerne.

Udover skaden til Agüero så har Barca fortsat Ansu Fati og Dembélé ude med skader. Det efterlader Barca med kun Memphis, Griezmann og Braithwaite tilbage som førsteholdsangribere. Dertil har klubben Rey Manaj, Collado og Demir som alle banker på til førsteholdet.

Med den seneste udvikling taget i betragtning er det nok mest sandsynligt, at Martin Braithwaite får endnu en sæson i Barca-trøjen. De kommende måneder kan kaste meget spilletid af sig, fordi der er så mange skader i angrebet.

.:FORSIDE:.