Avis: Collado vælger alligevel at blive hos Barca

FCBARCELONA.DK - 11.08.21

© Getty Images
// Collado

Meget tyder på at Alex Collado alligevel ikke forlader Barca på en lejeaftale denne sæson, efter at han ellers forlod træningslejren i sidste uge for at forhandle med Brugge. Nu tales der om, at han har besluttet sig for at blive.

Da Barca var i træningslejr i Tyskland, tog den 22-årige angriber Alex Collado hjem i utide med klubbens tilladelse. Han havde indset at spilletiden ville blive for knap og derfor foretrak han et lejeoophold i en anden klub, hvor han kunne udvikle sig og forhåbentlig vende tilbage om et år.

Club Brugge lignede en ny destination for catalaneren, men noget glippede i forhandlingerne med den belgiske klub. De ville angiveligt kun leje ham med en forkøbsret og det ønskede hverken Collado eller Barca. Anderlecht blev nævnt på rygtebørsen som et alternativ, men heller ikke det blev til noget.

Nu fortæller avisen Mundo Deportivo, at Collado har opgivet tanken om en lejeaftale. Han har i stedet besluttet at tage kampen op og kæmpe om spilletiden. Det bekræftes af, at han var med i søndags mod Juventus, hvor han spillede de sidste fem minutter.

Med Messis exit og skader til Dembélé, Agüero og Ansu Fati, kan der meget vel blive spilletid til Collado i den første del af sæsonen.

.:FORSIDE:.