Bekræftet: 30.000 tilskuere på Camp Nou på søndag

FCBARCELONA.DK - 10.08.21

// Camp Nou


Endelig! Nu ligger det fast, at der kommer tilskuere til Barcas sæsondebut i La Liga på søndag, når Real Sociedad gæster Camp Nou. Klubben har bekræftet, at de må lukke små 30.000 tilskuere ind til opgøret.

Der har hersket en del forvirring omkring tilskuere til ligastarten på grund af corona. Så sent som søndag fik Barca ikke lov til at lukke tilskuere ind på Camp Nou til Gamper-opgøret mod Juventus, hvilket fik klubben till at flytte kampen til det lille Estadi Johan Cruyff, hvor 3.000 tilskuere så kampen.

Forleden meldte de spanske sundhedsmyndigheder så ud, at man måtte fylde udendørs stadions med 40% af kapaciteten, hvilket for Barcas vedkommende ville sige små 40.000 tilskuere.

Så mange kommer der ikke ind, for nu fortælle Barca, at grænsen er sat til 30% af de catalanske myndigheder, hvilket vil betyde 29.803 tilskuere på Camp Nou.

Det er en god nyhed at spillerne igen får opbakning fra tilhængerne, men med 85.000 medlemmer med sæsonkort, skal pladserne fordeles retfærdigt. Det sker ved at medlemmer kan ansøge om at komme ind og er der flere en 29.803 der ønsker det, fordeles billetterne ved lodtrækning.

De heldige tilskuere fordeles rundt på Camp Nou så der er god afstand.

Sidst der var tilskuere på Camp Nou var den 7. marts 2020 og dengang var det lidt pudsigt også Real Sociedad der var på besøg.

.:FORSIDE:.